Haslefoto

Fotokurser

Fotokurser tilbydes af mange andre fotografer, højskoler, aftenskoler, kolleger, venner, børnebørn og så videre... Hvorfor skal du så købe et kursus hos mig?

Fordi jeg også kan undervise!

Vi er alle forskellige, og når vi skal lære noget nyt kræver det også forskellige forklaringer -selvom det er samme problem. Alle de forskellige forklaringer og meget stor tålmodighed er min helt store styrke.

Min lange undervisningserfaring, over 20 år på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, sikre at du lærer det du betaler for. Og nok også lidt mere end du forventer.

I sommeren 2012 afholdt jeg den første række fotokurser. Kursisterne var meget forskellige, lige fra en 13-årig dreng, som kunne alle menuer i sit lille kamera udenad, til en ældre tyske dame, der havde fået et nyt spejlreflekskamera af sine børnebørn. Alle lærte at tage meget bedre billeder, uanset kameraet.

Det er nemlig ALDRIG kameraets skyld!

Mine fotokurser er for max 4 deltagere. Så er jeg helt sikker på at have tilstrækkelig tid til alle, og du er sikker på at få fuldt udbytte for pengene.

Kurserne er opdelt i de viste muligheder, men jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker, dine problemer og dit kamera.

Ønsker du et fotokursus, så kontakt mig straks fotograf@haslefoto.dk

Fotokursus 1 

Væk fra autoindstillingen, og måske helt over på manuel?

Forstå ISO, blænde, lukketid, hvidbalance, blændeprioritet, lukketidsprioritet og alle de andre underlige fagudtryk. Lær at komponere billeder, så de bliver meget mere spændende og seværdige. 

Pris kr. 800,00 inkl. moms pr. deltager 

Et populært kursus og mange vælger det som deres første fotokursus. 


Fotokursus 2 

Forstå og brug din blitz meget bedre 

Hvordan undgår du røde øjne eller de grimme mørke slagskygger? Hvordan kombinerer du modlys og blitz, så billederne bliver i en klasse for sig. Har du købt en ekstern batteriblitz –og vil du udnytte den maksimalt? 

Pris kr. 800,00 inkl. moms pr. deltager 


Fotokursus 3 

Studieflash Vil du gerne lære at bruge et flashanlæg med 1,2,3 eller 4 flash? 

Vil du gerne selv kunne tage lækre portrætter af familien?

Pris kr. 800,00 inkl. moms pr. deltager 


Fotokursus efter eget ønske? 

Hvis du ønsker at kombinere ovenstående kurser efter egne ønsker, kan dette også lade sig gøre. Kontakt mig blot, så finder vi en løsning. 


Kontakt mig pr. mail:fotograf@haslefoto.dk


Fotokursus 1 - 3 varer 4 timer, så der er ordentlig tid til at arbejde med kameraet og den enkelte kursist, og alle kurser køres ved mindst 2 deltagere.